Prosjekter

Halsøy Songkor setter med jevne mellomrom opp større forestillinger med kor, orkester og solister. For koret har prosjektene vært en vitamininnsprøytning som har gitt koret et ekstra løft.

Those were the days "Those were the Days"
20. - 21. april 2012 Aulaen - Mosjøen videregående skole
Those were the Days var Halsøy songkor sin satsing på musikk fra 60- og 70-tallet.
Se artikkel på Halsøy songkor sine nettsider

Bilder Helgeland arbeiderblad
Omtale Helgeland arbeiderblad "Mimret seg tilbake til 70-tallet" i papiravis 23. april 2012.
Bilder fra øvelse

Vil du værre me mæ hjæm

"Vil du værra me mæ hjæm"

11. - 12. mars 2010
Aulaen - Mosjøen videregående skole

"Vil du værra me mæ hjæm" var bygd på musikk av norske artister som synger på norsk, eks. Vamp, Halvdan Sivertsen, Åge Alexandersen, Trygve Hoff, Jonas Fjeld og mange flere.

Første del av forestillingen skulle ligne en korøvelse der noen kormedlemmer hadde roller. Etter pause var forestillingen en konsert med innlagte roller. Plakat

"Snart gryr en dag"

24. og 25. april 2009
Mosjøen kino

"Snart gryr en dag" var en reise i Trygve Hoff sine teksta og melodia. Tekstene var skrevet av Trygve Hoff. Noen melodier av Svein Gundersen og av Hans Inge Fagervik.  Forestillingen var arrangert for kor og orkester av Tor Hallvard Nilsen.

Koret bidro med alle solistinnslagene. ( 8 kormedlemmer pluss dirigent)

Petter Dass

"Vær hilset"

30. juni 2005 Dolstad kirke

"Vær hilset" var en konsert i Dolstad kirke der Ola Bremnes var solist. Koret og innleide musikere medvirket.

Omtale i Helgeland Arbeiderblad

"Do you hear the people sing"

13. og
14. oktober 2000
Mosjøen kino

Musikalen "Do you hear the People Sing" var en reise i musikalenes verden med kjente og noen mindre kjente musikkstykker som ble satt opp av Halsøy Songkor.

Musikalen ble i hovedsak fremført av solister fra Halsøy Songkor med band og orkester.

Video (smakebiter)

Påskekonsert med
Gabriel Fauré: Requiem og Cantique

23. mars 1997
Dolstad kirke

Gabriel Fauré's Requiem ble satt opp i Dolstad kirke Palmesøndag 1997 i samarbeid med solister og musikere.

Evert Taube-kabaret

Mosjøen kino

Kjente Evert Taube-viser med Halsøy Songkor, innleide solister og orkester.

"No syng nattergalen" Samarbeidsprosjekt med Mosjøen skolekor i Mosjøen kino

14. og
15. april 1989
Mosjøen kino

"No syng nattergalen" var et samarbeidsprosjekt med Mosjøen skolekor .

Theodorakis

20. til
22.februar 1987
Sandnessjøen

Musikk av Mikis Theodorakis med norske tekster. Innleide musikere, dansere og solist.

Halsøy songkor 2018