Startside Om koret Oversikter Aktiviteter Mediearkiv Diverse For kormedlemmer
Kontaktinformasjon Medlemsliste Konserter Bilder Pressearkiv Logg inn
  Styre og utvalg Årsplan Posjekter Lydinnspillinger
  Historie Øveplan Turer Film

Gospelkonsert i Dolstad kirke.

Den 24. mars var det gospelkonsert med solister kor og orkester i Dolstad kirke. Solistene er Vidar Busk, Stepeh Ackles og Paal Flaata. Se mer p å https://www.facebook.com/elvisturne/photos/gm.1584245418321936/2021793828106257/?type=3&theater
elvisgospel2.png

Mer enn 40 år etter sin bortgang i 1977 er interessen for Elvis Presley fremdeles stor. Elvis er kjent for mye mer enn Rockn Roll. Allerede 4 år etter sitt gjennombrudd kom han med sitt f ørste gospelalbum. Det ble etterhvert mange plateinnspillinger der han tolket tradisjonelle kristne sanger opg noen helt nye komposisjoner som senere har blitt allemannseie.

Fra konsertprogrammet kan vi nevne bl.a. O Happy Day, Let Us Pray, How Great Thou Art, Bridge Over Troubled Water, An American Trilogy, Without Him, O Happy Day, Let Us Pray, A Thing Called Love m.fl.
Publisert 28. februar 2018 av Sigmund B årdvik    Oppdatert 7. desember 2018 av Sigmund B årdvik

Halsøy songkor 2018