Startside Om koret Oversikter Aktiviteter Mediearkiv Diverse For kormedlemmer
  Styre og utvalg Årsplan Posjekter Lydinnspillinger
  Historie Øveplan Turer Film

Konserter med Ola Bremnes

Den 23. april 2016 kommer Ola Bremnes til Mosj øen. Han vil v ære solist med Hals øy Songkor som kor i Dolstad kirke. Hals øy songkor vil ogs åfremf øre sine egne arrangementer uten Ola Bremnes som solist.
HA1juli2005.png

Det er Hals øy songkor som er arrang ør denne gangen og har invitert Ola Bremnes.

Sist Ola Bremnes var i Dolstad kirke med Hals y songkor var den 30. juni 2005. Den gangen var det tekster av Petter Dass som var p å repertoaret. Konserten var et popul rt innslag i forbindelse med Landsturnstevnet den gangen.

N å er det andre sanger fra Ola Bremnes sitt repertoar som st år for tur, blant annet flere viser som er arrangert for kor av Arne Dagsvik. Han har med seg sine egne musikere, blant annet P ål Are Baksj ø og to til.

Repertoaret begynner å bli klart og Hals øy songkor er i full gang med øvelsene.

Forside Helgeland arbeiderblad 1. juli 2005. Foto p å forside: Tor Martin Leines Nordaas

Foto av Ola Bremnes: Trym Ivar Bergsmo

Publisert 19. oktober 2015 av Sigmund B årdvik    Oppdatert 31. desember 2018 av Sigmund B årdvik

Halsøy songkor 2018